ضرورت ساماندهی اسکله صیادی دیر؛ دستور قضایی صادر شد – خبرگزاری راکو | اخبار ایران و جهان

بیژن ساسانی پور در گفت وگو با خبرنگار راکو اظهار کرد: بندر صیادی دیر یکی از پرترافیک ترین بنادر صیادی استان بوشهر است که متأسفانه حدود ۷۰ درصد اسکله آن در اختیار شناورهای تجاری قرار گرفته بود؛ این مسئله موجب افزایش خطرات ایمنی ریسک بروز حوادث و اختلال در مأموریت های تخصصی شیلات شده بود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر افزود: با توجه به تجربه تلخ آتش سوزی ۱۹ فروند لنج صیادی و تجاری در سال های گذشته در این بندر ساماندهی شناورها و کاهش بار ترافیکی آن به یکی از اولویت های جدی شیلات تبدیل شد.
ساسانی پور خاطرنشان کرد: در همین راستا طی ۲ سال اخیر بیش از ۱۰ جلسه کارشناسی با حضور مسئولان شیلات اداره بندر شورای تأمین و فرمانداری شهرستان دیر برگزار شد که نتیجه آن انتقال بیش از ۳۵ فروند شناور تجاری به اسکله خصوصی واعظی و آغاز فرآیند تخلیه حوضچه بندر دیر از شناورهای غیر صیادی بود.
وی ادامه داد: همچنین حوضچه «الی شمالی» توسط سازمان بنادر و دریانوردی لایروبی شد و سنگ های بزرگ خطرآفرین آن نیز تخلیه گردید تا شرایط پهلوگیری ایمن برای شناورهای تجاری فراهم شد.
به گفته معاون شیلات استان از همه مالکان شناورهای مستقر در حوضچه بندر دیر تعهد محضری برای انتقال شناورها به الی شمالی رعایت اصول ایمنی نصب کپسول اطفا حریق و استقرار نگهبان دریافت شده است.
ساسانی پور گفت: در جلسه اخیر شورای تأمین شهرستان دیر مقرر شد ۷۰ فروند شناور باری پیش از انجام اولین سفر الزاماً از حوضچه الی شمالی برای پهلوگیری استفاده کنند و تعهد کتبی از مالکان این شناورها نیز اخذ شود.
وی اضافه کرد: اداره شیلات دیر به منظور افزایش ایمنی سالانه دوره های آموزش اطفا حریق و کمک های اولیه برگزار می کند و در سال ۱۴۰۳ دو دوره آموزشی با مشارکت بندر و پتروشیمی آریاساسول اجرا شد همچنین در سال های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ بندر دیر به دو پمپ پرتابل اطفا حریق مجهز شده است.
ساسانی پور گفت: در سال جاری (۱۴۰۴) دستور قضائی برای تخلیه دپوی سوخت در اسکله صیادی دیر صادر شد و بازرسی و برخورد با متخلفان در حال انجام است.
اوضاع کلی بنادر صیادی استان بوشهر
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت کلی بنادر صیادی استان گفت: بنادر استان بر اساس نیاز ناوگان صیادی طراحی شده اند و تمام زیرساخت ها تأسیسات نیروی انسانی و خدمات ایمنی آن ها برای فعالیت های شیلاتی برنامه ریزی شده اند.
بیژن ساسانی پور با ابراز نگرانی از استفاده تجاری بیش ازحد از بنادر صیادی مانند نخل تقی عسلویه عامری لاور ساحلی و رستمی گفت: ورود شناورهای تجاری به این بنادر موجب کاهش ایمنی افزایش خطر حوادث و بروز آتش سوزی های متعدد شده است.
وی با اشاره به طرح شناسایی و ساماندهی قایق های بدون مجوز نیز گفت: در شهرستان دیر تاکنون ۷۸۳ فروند قایق بدون مجوز شناسایی شده اند که لازم است هرچه سریع تر مدارک هویتی خود را در سامانه بارگذاری کرده و برای دریافت مجوز تفریحی اقدام کنند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ضرورت ساماندهی اسکله صیادی دیر؛ دستور قضایی صادر شد – خبرگزاری راکو | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ضرورت ساماندهی اسکله صیادی دیر؛ دستور قضایی صادر شد – خبرگزاری راکو | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.