دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
به گزارش راکو،در حاشیه نهمین سمینار بین المللی زلزله، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفتگو با خبرنگاران درباره آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله اظهاراتی داشت. او اعلام کرد: در ابتدا، تمرکز ما بر کاهش آسیب پذیری شهر تهران نسبت به زلزله است. سپس، درک صحیح ابعاد زلزله و تشخیص سریع وقوع آن برای ما بسیار اهمیت دارد. در این راستا، پیشرفت های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی شتاب نگارها و سیستم های تشخیص زودرس زلزله در شهر تهران روی داده است.
راکو در خبری نوشت:وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، 5 شتاب نگار عمقی در عمق 50 متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق 100 متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته 300 هزار نفر از شهروندان تحت آموزش های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارایه شده است.
شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام های رو به جلویی طی ماه های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار 16 هزار ساختمان با همکاری 9 دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش 4000 ساختمان تکمیل شده است.
وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران 15 کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه ها با هماهنگی کامل بین دستگاه های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.
زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان ها و مجموعه های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می دادند و این اتفاق مصداق کامل بی عدالتی بود.
وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم . آنان نیز قسط های این وام را پرداخت می کنند.
شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه ها به مدیران شهرداری که در دوره های پیشین صورت می گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.
233217
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری"، کلیک کنید.