در مناظرههای بعدی راهحل چالشهای اقتصادی مطرح شود
شب گذشته اولین مناظره شش کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ با محوریت اقتصادی برگزار شد که به گفته یک کارشناس اقتصادی، مناظره اول زمان بیان کلیات نگرش اقتصادی بود اما لازم است در مناظره بعدی هر نامزد انتخابات ریاست جمهوری راهکارهای خود را برای حل چالشهای اقتصادی کشور بیان کند.
به گزارش راکو، شب گذشته اولین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ با موضوع اقتصادی برگزار شد و مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزادههاشمی و مصطفی پورمحمدی، شش کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در این مناظره برنامهها و خط مشیهای اقتصادی خود را تشریح کردند و به ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات اقتصادی کشور پرداختند.
افزایش حقوق و دستمزد متناسب با تورم، توجه ویژه به اجرای برنامه هفتم توسعه. رفع مشکلات مردم با تعامل با دنیا، شفافیت در اقتصاد، آزادسازی اقتصاد از کمند دلار، پیگیری افزایش و تقویت ارزش پول ملی، جلوگیری از خام فروشی با تکیه بر دانش، خصوصی سازی توسط افراد علمی، خنثی سازی تحریم ها از داخل، توجه به بورس، ایجاد سپر حمایتی برای مردم در برابر تورم، جلوگیری از چاپ پول توسط بانکها، تخصیص اعتبار طلا به جای یارانه به مردم و کنترل بازار ارز، اهم محورهای مطرح شده در مناظره اقتصادی کاندیداها در شب گذشته بود.
در این زمینه وحید شقاقی – کارشناس اقتصادی – در گفتوگو با راکو، با اشاره به اهمیت برگزاری مناظره و تاثیر آن، اظهار کرد: باتوجه به اینکه این انتخابات در یک شرایط ویژه به دلیل وقوع حادثه برای شهید رئیسی برگزار میشود و فرصت تبلیغ نامزدها محدود است و در واقع یک شرایط اضطرار حاکم شده است؛ لذا سهم اصلی تبلیغات برعهده صدا و سیما گذاشته شده و این پنج مناظره بسیار ارزشمند و فرصت خوبی است که نامزدها بتوانند دیدگاهها، مبانی فکری و برنامههای خودشان را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه مناظره اول سختیهای خود را دارد، در این فضا کاندیداها با فضای گفتمان آشنا شدند و تجربهاندوزی در مناظره اول میبایست موجب شود تا کاندیدا در مناظرههای بعدی با پوشش و رفع ضعفهای خودشان و برنامهریزی دقیق شرکت کنند، گفت: در مناظره اول کاندیداها بیشتر به دنبال بیان دیدگاهها و مبانی اندیشهای خودشان بودند و کمتر به ارائه برنامهها و نقدهای عمیقتر پرداختند.
این کارشناس حوزه اقتصادی افزود: در این مناظره معرفی کلیات نگرش اقتصادی اعضا مطرح شد، البته انتظار هم نمیرفت که در مناظره اول بحث برنامهها به طور دقیق مطرح شود، چراکه در مناظره اول باید کلیات عنوان و در مناظرههای بعدی راهکارها بیان شود.
شقاقی با تاکید بر اینکه برخی نامزدها فراتر از انتظار حضور پیدا کردند و حرفهای جدیتری برای گفتن داشتند، تصریح کرد: باید منتظر مناظره بعدی در روز پنجشنبه بود، قطعا نظم بیشتری را در آن مناظره شاهد خواهیم بود و نامزدها با آگاهی بیشتر و دست پرتر حضور خواهند یافت.
به گفته وی، قطعا در مناظره آینده نامزدها بیشتر به سمت جزئیات و معرفی ایدهها و طرحها و برنامههای خودشان خواهند رفت، زمان کلیگویی تمام شده است و اگر نامزدی به کلیات بپردازد بازنده خواهد شد، چراکه مناظره اول به بیان کلیات و مبانی فکری و اندیشهای نامزدها اختصاص یافت و قطعا در مناظره بعدی نباید بر کلیات تمرکز شود و نامزدها باید به سمت معرفی برنامهها و طرحهای برجسته برای حل چالشها و ابرچالشهای اقتصاد ایران و نیز بهرهبرداری از فرصتهای بینظیر اقتصاد ایران برای مواجه با ابرچالشها بروند.
پایان خبر راکو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در مناظرههای بعدی راهحل چالشهای اقتصادی مطرح شود" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در مناظرههای بعدی راهحل چالشهای اقتصادی مطرح شود"، کلیک کنید.