این بلا ها را گلودرد سر کودکان می آورد
آفتاب نیوز :
سیدعلی جمالیان، فلوشیپ اقدامات مداخله ای قلب و عروق درباره «روماتیسم قلبی و علت های ایجاد آن»، گفت: این بیماری نوعی واکنش شبه ایمنی یا سوپرآلرژی اتوایمیون بدن به آنتی ژن های باکتری های استرپتوکوک گروه «آ» است.
وی ادامه داد: در کودکی لوزه ها بسیار بزرگ است و گلودرد های چرکی بیشتر است با گلودرد چرکی، این گروه از باکتری ها در بدن لوکالیزه شده و آنتی ژن آن ها در خون ترشح می شود.
این فوق تخصص قلب افزود:درصدی از افراد درسنین 5 تا 15 سالگی مبتلا به گلودرد های چرکی می شوند، اما با تجویز پزشک برای درمان گلودرد های چرکی اقدام نمی کنند و یا درمانی ناقص دارند.
جمالیان خاطرنشان کرد: این گلودرد می تواند با استفاده از آنتی بیوتیک های ساده و تزریق آمپول پنی سیلین و شربت های آنتی بیوتیک مشابه در صورت حساسیت به پنی سیلین مداوا شود.
وی بیان داشت: در بدن درصدی از این افراد آنتی بادی هایی تشکیل می شود که این آنتی بادی ها به قلب حمله کرده و موجب آسیب آن می شوند. در این حالت پرده قلب و دریچه ها و عضلات قلب درگیر می شوند و معمولا گرفتاری تنگی و گشادی دریچه های قلب بیشتر کرد پیدا خواهد کرد که منجر به روماتیسم دریچه ای می شود.
این فوق تخصص قلب ابراز داشت: بسیاری از این موارد به عمل قلب باز منتهی می شود و حتی بسیاری از این افراد حتی جراحی هم نخواهند شد و تا آخر عمر معلولیت را با خود به همراه خواهند داشت.
جمالیان تصریح کرد: بسیاری از بیماری های اتوایمیون مثل کلاژن وسکولار و روماتیسمی که بدن را در سنین بالاتر از 40 تا 50 سال درگیر می کند می تواند منتهی به روماتیسم قلبی شود، اما معمولا افراد در طیف سنی 5 تا 15 ساله که به طور کامل درمان نمی شوند.
وی متذکر شد:پس از یک تا دو دهه بعد به واسطه تنگی نفس و نشانه هایی مثل خستگی متوجه روماتیسم قلبی توسط معاینه پزشک می شوند. معمولا این روماتسم به تدریج عارض می شود و بدن به آن عادت می کند و ما خیلی سریع متوجه آن نمی شویم.
این فوق تخصص قلب درباره «راه های پیشگیری از این بیماری»، گفت: این بیماری در انواع خفیف درمان دارویی دارد و انواع شدید آن به اعمال تهاجمی و عمل قلب باز منتهی می شود. برای پیشگیری، گلودرد های چرکی در طیف سنی 5 تا 15 سال باید جدی گرفته شده و به طور کامل درمان شود درمان خودسرانه انجام نشود و تمام گلودرد ها با گلودرد ویروسی اشتباه گرفته نشود.
جمالیان اضافه کرد: تب بالا، گلودرد با درد شدید و یک طرفه بیشتر استرپتوکوکی است و علایم چرکی آن حتی توسط بهیار ساده هم تشخیص داده می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این بلا ها را گلودرد سر کودکان می آورد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این بلا ها را گلودرد سر کودکان می آورد"، کلیک کنید.