استقبال از نظرات تشکل‌های دانشجویی در تدوین برنامه‌های تحولی دانشگاه‌ها

وزیر علوم تاکید کرد؛

استقبال از نظرات تشکل‌های دانشجویی در تدوین برنامه‌های تحولی دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای تدوین و اصلاح برنامه‌های تحولی در دانشگاه‌ها، از نظرات تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری راکو، حسین سیمایی در نشست با نمایندگان تشکل‌های اسلامی دانشجویان از طیف‌های مختلف سیاسی که حدود چهار ساعت به طول انجامید، ضمن استماع دیدگاه‌های نمایندگان تشکل‌ها در خصوص مسائل مختلف آموزش عالی، به پرسش‌های آنان پاسخ داد. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی تاکید کرد: از فعالان دانشجویی انتظار می‌رود ضمن بیان انتقادات به عملکرد و برنامه‌های ما در آموزش عالی، راهکارهای اصلاحی خود را نیز اعلام کنند.

وی گفت: دانشجویان قشر بیدار جامعه و آگاهی‌بخش سایر اقشار هستند و به همین علت نظرات آنان می‌تواند چراغ راه مدیران و مسئولان باشد.

وی افزود: دیدار با تشکل‌های دانشجویی در اولویت برنامه‌های من بود اما به دلیل ضرورت برخی کارهای زیربنایی و اجرایی و همچنین مسائل تدوین بودجه در مهلت قانونی، این دیدار کمی با تاخیر برگزار می‌شود.

سیمایی فعالیت اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه‌ها را یک ضرورت مهم دانست و گفت : هدف ما تربیت نیروی متخصص فرهنگی است که نسبت به مسائل پیرامون خود حساس باشد و احساس مسئولیت اجتماعی کند.

پس از سخنان اولیه وزیر، نمایندگان تشکل‌ها به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند که بیش از دو ساعت به طول انجامید. 

وی در پاسخ به پرسش‌هایی که در باره شیوه انتصاب روسای دانشگاه‌ها  مطرح شده بود؛ گفت: تعداد انتصاب روسای دانشگاه‌ها پس از دو ماه از آغاز به کار دولت چهاردهم از تعداد انگشتان دو دست هم کمتر است و پیش از انتصاب آنها استعلام از نهادهای نظارتی مرتبط صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: انتخاب رئیس دانشگاه بدون توجه به مسایل جناحی صورت می‌گیرد و تاکید بر این است که رئیس دانشگاه یک کنش‌گر سیاسی نباشد.

وزبر علوم شاخص‌های انتخاب رئیس دانشگاه را داشتن مقبولیت در میان اعضای هیئت علمی و بدنه دانشگاه، داشتن قدرت اجماع‌سازی و توافق‌ و همچنین روحیه کار با همه طیف‌ها و سلیقه‌ها اعلام کرد و گفت : رئیس دانشگاه‌هایی که تاکنون انتخاب شده‌اند از جایگاه علمی سطح بالایی برخوردار هستند.

وزیر علوم میدان دادن به تشکل‌های دانشجویی را شرط احیای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها اعلام کرد و گفت: استقلال و آزادی مزین به قوانین و ضوابط شرط اصلی تحقق یک دانشگاه پویا و یا نشاط است.

سیمایی از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خواست که درخواست‌های مربوط به تاسیس تشکل‌ها و اتحادیه های جدید دانشجویی را با تکیه بر قانون و عدالت مورد بررسی قرار دهد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان از حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در این دیدار قدردانی کرد و گفت : اصل داشتن دغدغه و دیدگاه برای ما ارزشمند و مورد احترام است و ما در وزارت علوم همه نظرات موافق و مخالف و هوادار و منتقد را به یک اندازه برای پیشبرد کشور ضروری و مثبت و خنثی بودن را آسیب می‌دانیم.

گفتنی است؛ از میان تشکل‌های دانشجویی دعوت شده، نمایندگان بسیج دانشجویی، دفتر تحکیم وحدت، انجمن دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالت‌خواه دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، انجمن اسلامی دانشگاه  صنعتی شریف، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران و انجمن دانشجویی آرمان و رویش از این دانشگاه در جلسه با وزیر علوم حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

وزیر علوم در پایان این دیدار رسمی بیش از یک ساعت نیز به صورت صمیمانه و چهره به چهره با دانشجویان گفتگو کرد و به پرسش‌های گوناگون آنها پاسخ داد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استقبال از نظرات تشکل‌های دانشجویی در تدوین برنامه‌های تحولی دانشگاه‌ها" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استقبال از نظرات تشکل‌های دانشجویی در تدوین برنامه‌های تحولی دانشگاه‌ها"، کلیک کنید.